Home מתכוני עוף חזה עוף במחבת עסיסי ב-5 דקות

חזה עוף במחבת עסיסי ב-5 דקות

by MetukimR
חזה עוף במחבת עסיסי ב-5 דקות

"חזה עוף במחבת פסים עם תיבול הורס המקפיץ את הטעם ברמות תוך כדי שמירה על עסיסיות מטריפה"

סבתא לאה
חזה עוף במחבת עסיסי ב-5 דקות
צילום: סבתא לאה

תכירו את מתכון החזה עוף שיפתיע את כל המשפחה ובמהירות יהפוך לארוחה קבועה כל שישי/שבת.

חזה עוף במחבת פסים עם תיבול הורס המקפיץ את הטעם ברמות תוך כדי שמירה על עסיסיות מטריפה, וכל זה בכלום עבודה (5 דקות)

צרוב מבחוץ ורך מבפנים, אין סיכוי שמוותרים על חזה עוף כל כך מושלם, אז קדימה להכין!

למה אתם הולכים להתאהב
חזה עוף במחבת

חזה עוף במחבת עסיסי ב-5 דקות
  • מהירות: מתכון מושלם לאותם ימים עמוסים, מוכן תוך דקות ספורות.
  • פשטות: קל להכנה ואינו דורש מיומנויות מיוחדות, כל אחד יכול להצליח!
  • טעם: חזה עוף עסיסי וטעים, עם קרום פריך מבחוץ, מוכן תוך 5 דקות.

שורה תחתונה: מתכון גמיש המאפשר גיוון בקלות – ניתן להוסיף ירקות, תבלינים ותוספות לפי הטעם.

חזה עוף במחבת עסיסי ב-5 דקות

חווית טעמים משגעת בהכנה סופר קלה וגמישה
Author סבתא לאה

Equipment

  • מחבת רחבה

Ingredients

  • 1 קילו חזה עוף דקים

לרוטב:

  • 5-6 כפות שמן זית / שמן קנולה מה שאוהבים
  • 1 כף תבלין לעוף בגריל
  • 1 כף תבלין לפרגיות / תבלין פילדלפיה / תבלין לעוף בגריל
  • 1 כף תבלין על האש
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית תבלין שום גבישי
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית אבקת מרק עוף ללא מונוסודיום גלוטמט אפשר להחליף בכפית שטוחה מלח
  • ½ כפית כורכום
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ¼ כפית מלח

Instructions

  • נשים בקערה גדולה את כל מרכיבי הרוטב ונערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה .
  • נוסיף את חזה העוף ונערבב היטב היטב, ככה שכל חזה עוף יתובל וייעטף בצורה אחידה מכל הצדדים (ממליצה לערבב בעזרת הידיים).
  • נמתין שעה לספיגת הטעמים, לממהרים חצי שעה, רבע שעה.
  • נחמם מחבת פסים משומן מעט או מנגל גריל גז / פחמים.
  • נצרוב משני הצדדים עד להזהבה קלה (היזהרו מצריבת יתר כדי לא לייבש את העוף).

Notes

התיבול מתאים גם לשיפודי פרגיות על המנגל וגם לעוף בגריל בתנור .

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: Lea Tsvila Meir 

You may also like

Leave a Comment

Recipe Rating