Home בשר באן עם בשר אסאדו

באן עם בשר אסאדו

by MetukimR
באן עם בשר אסאדו

"לחמניות אסיאתיות מיוחדות ממולאות בשר אסאדו מושלם."

ענבל גמזו
באן עם בשר אסאדו
צילום: ענבל גמזו

קבלו מתכון לבאן עם בשר אסאדו מהמם שישאיר את כולם המומים, גם מהמראה, וגם מהטעם.
בצקי באן מיוחדים שמכינים בקלות ממולאים בבשר אסאדו מהפנט ונמס בפה שיגרום לכם להוזיל ריר בכל ביס.
אין הרבה מנות שינצחו את המנה הזו מבחן המראה והטעם, פשוט מנה לתצוגה.
נסו בעצמכם והכינו באן עם בשר אסאדו שישגע את כל משפחתכם ויעלה את סטנדרט האוכל בבית, בתאבון.

למה אתם הולכים להתאהב
באן עם בשר אסאדו

באן עם בשר אסאדו
  • שילוב מושלם: שילוב הבשר העסיסי והטעים של אסאדו עם הבצק הרך והאוורירי של הבאן יוצר חוויה קולינרית מושלמת ומרעננת.
  • קל להכנה: הכנת באן עם בשר אסאדו אינה מורכבת כפי שנראית, וניתן להכין אותה בקלות בבית.
  • מנה מרשימה: באן עם בשר אסאדו היא מנה מרשימה וטעימה שתגרום לכם להרגיש כמו שפים מקצועיים ותרשים את אורחיה שלכם.

שורה תחתונה: ניתן לגוון במתכון בקלות ע"י שימוש בסוגים שונים של בשר, ירקות ותוספות.

באן עם בשר אסאדו
צילום: ענבל גמזו
באן עם בשר אסאדו
צילום: ענבל גמזו

באן עם בשר אסאדו

לחמניות אסיאתיות עם בשר עסיסי היוצרות חוויה קולינרית מושלמת ומרעננת
Servings 16 באנס

Equipment

  • מיקסר
  • תבנית גדולה
  • נייר אפייה גזור לריבועים
  • כלי אידוי לבאנים
  • מחבת

Ingredients

לבאנס:

  • ½3 כוסות קמח רגיל מנופה
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • ½ כפית אבקת סודה לשתייה
  • 2 כפיות מלח
  • ¼ כוס סוכר
  • 2 כפות שמן רגיל
  • ⅓1 כוסות מים חמימים

למילוי האסאדו:

  • ½ קילו אסאדו טרי
  • 1 כוס יין אדום
  • 6 שיני שום
  • 1 קורט תבלין פילידלפיה
  • 1 קורט מלח גס
  • 1 קורט פלפל שחור גרוס
  • 1 קורט כף חרדל
  • ½ כוס רוטב בצל ויין של ברטה

Instructions

הכנת הבאנס:

  • בקערת מיקסר, מניחים את המצרכים היבשים למעט המלח, ומערבבים היטב.
  • לאחר הפעלת המיקסר עם וו לישה, מוסיפים בהדרגה את השמן והמים (בהתחלה כוס ואת השאר לפי הצורך), ולשים ל3 דקות.
  • מוסיפים את המלח ולשים עוד כ10 דקות עד לקבלת בצק חלק וגמיש.
  • מוציאים את הבצק מהמיקסר מעבירים לקערה משומנת ולשים לצורת כדור, מכסים ומתפיחים עד שהבצק מכפיל את עצמו (כשעה).
  • מוציאים את הבצק וחותכים אותו ל16 כדורים בגודל כדור פינג פונג, ומעגלים אותם על משטח מקומח .
  • מעבירים את כל הכדורים לתבנית מרופדת בנייר אפייה הגזור (כל באן על ריבוע), מכסים את הכדורים ושוב מתפיחים לחצי שעה.
  • מרתיחים סיר עם מים עד קבלת אדים, ומניחים מעל את כלי האידוי באופן מדויק ומלא.
  • מניחים 4 כדורים בכל פעם בכלי האידוי וסודגרים מלמעלה ל12 דקות, פותחים מוציאים ומניחים את הבאות.
  • מניחים את כל הבאנס בצד להצטננות לפני מילוי האסאדו.

הכנת האסאדו:

  • מניחים את האסאדו על המחבת וצורבים היטב מכל הצדדים, ומניחים בתבנית.
  • שופכים את כל שאר המצרכים על האסאדו ומעסים אותו טוב טוב.
  • מכסים בנייר כסף, ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל 3-4 שעות (עד שהוא רך).
  • מסירים את הנייר כסף שמעל התבנית ומשאירים בתנור להשתזף, ומוציאים.
  • מפרקים את האסאדו ואת השום בעזרת שתי מזלגות, וממלאים בכל באן.

Notes

  • חשוב שהקוטר של הסיר והכלי אידוי יהיו דומים.
  • אפשר להוסיף עלי רוקט בתוך הבאן.

עוד מתכונים מעניינים באתר

פוסט מקורי: באן עם בשר אסאדו – ענבל גמזו

You may also like

Leave a Comment

Recipe Rating