1
למה אתם הולכים להתאהב
מתכון להמבורגר ביתי, עסיסי ומפנק שלא תרצו לפספס! מתכון פשוט למנה עיקרית מושלמת שכל אחד יאהב!
הגיע הזמן ליהנות מארוחות בחוץ עם חברים ומפגש מנגל מוצלח. רגע לפני שאתם מתכוננים למפגש הבא, אנחנו מביאים לכם מתכון להמבורגר ביתי שיגרוף המון מחמאות!
המבורגר עם תיבול עדין, עשוי מבשר איכותי שיוצא עסיסי ומושלם בכל ביס. כל כך קל להכנה, שתוכלו להכין כמות ולהקפיא את הקציצות לפני או אחרי הצלייה – מה שיתאים לכם!
למה אתם הולכים להתאהב
המבורגר ביתי
- מתכון פשוט להמבורגר ביתי מעולה שאין דומה לו בין ההמבורגרים הקנויים!
- המבורגר מבשר איכותי עם תיבול עדין ומדויק, שתמיד יוצא טעים ומפנק.
- מתאים לכל תוספת חמה או סלט מרענן, והוא מושלם לימים של אירוח או ארוחות מנגל!
בשורה התחתונה: מתכון להמבורגר שחובה לנסות! כל כך טעים, שכנראה לא תחכו עד למנגל הבא
מתכון להמבורגר ביתי עסיסי
מתכון להמבורגר ביתי, שיוצא עסיסי ובהכנה מהירה! פשוט, איכותי וטעים!
Equipment
- מחבת פסים
- רינג
Ingredients
- ½ קילו בשר צוואר טחון מספר 10
- ½ קילו אנטריקוט טחון
- 1 בצל גדול
- ¼ כוס שמן
- 2 שיני שום
- 1 חופן פטרוזיליה
- מלח קורט
- פלפל שחור גרוס מעט
Instructions
- נתחיל קודם עם הבצל מכיוון שהוא צריך להתקרר, נטגן במחבת בצל אחד גדול שקצצנו דק עם כ-1/4 כוס של שמן (השמן חיוני למתכון אז לא להתקמצן).
- כשצבע הבצל נהיה שקוף נוסיף שני שיני שום כתושות, נערבב מעט, נכבה את האש ונצנן.
- נשים בקערה את הבשר טחון עם האנטריקוט הטחון, ונוסיף את הבצל עם השמן.
- נקצוץ חופן של פטרוזיליה ונתבל בכ-1/2 כף מלח ופלפל שחור גרוס.
- נלוש מעט רק כדי לאחד את המרכיבים בזהירות. זה יעזור למנוע מהבשר להתייבש בזמן הצלייה.
- נכסה את העיסה ונשים בקירור.
- לפני הצלייה, ניצור קציצות ונטגן במחבת פסים (או על המנגל).
Notes
- לקבלת צורה יפה של ההמבורגרים מומלץ להשתמש ברינג.
- ישנה חשיבות גבוהה בכל שלב הטיגון לא לחורר את ההמבורגר או לעשות עליו פסים, אחרת יתאדו כל הנוזלים ממנו ונקבל המבורגר יבש.
עוד מתכונים מעניינים באתר
- מתכון להמבורגר ביתי עסיסי
- חזה עוף על הפלאנצ'ה עם בצל
- אגרול במילוי כבד מקורמל
- אסאדו בתנור בתיבול משגע
- מתכון לחמניות בשר מבצק דקיק
- שיפודי מופלטה במילוי בשר
מקור: המבורגר מתכון מאת: Limor Sharabi